Nyårsafton..

Jaha så var det nyårsafton då... Har jobbat nu på dan, men är ledig fram tills kl 16 i morgon eftermiddag,så snart ska vi göra oss i ordning till kvällen vi ska till brorsan och käka lite gott och fira in det nya året med han och hans familj..Lite raketer blir det nog innan 12 slaget så barnen får se lite, tror inte dom orkar hålla sej vakna till tolv slaget..dom brukar hinna somna innan :). Är lite emot raketer och så igentligen men några går bra... Sen finns det ju dom idioter som smäller dagen innan och flera dagar efter det tycker jag är SJUKT!! Dom tänker nog bara på sej själva! Nehe då var det dags att göra sej i ordning då.. GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!  

Mina Älsklingar!!!

Jag Älskar er Niklas o Casper NI är allt för mej...Ni är helt underbara skulle inte kunna leva utan er!!


Hängig..

Har precis kommit hem från jobbet..gick rätt bra idag jobbade ju med carro:) Så nu är jag hemma hos mina älsklingar..min lilla kille ligger och sover såå sött i våran säng:) ÅÅÅ vad jag älskar det busfröet..Vet inte vad jag skulle göra utan honom.. Tiden går så fort känns som om vi precis fick honom,men det e ju ändå 4,5 års sedan stora killen har han ju blivit..  Nu kom vovven oxå..han är en riktig buse ..vill gärna sitta i knät men han blir ju bara större o större för varje dag som går!!  I Morgon är det nyårsafton helt otroligt vart har året tagit vägen?? ska jobba på dagen sen vet jag inte riktigt vad det blir på kvällen..kanske umgås lite med vännerna och deras barn..men man vet aldrig. känner mej lite hängig av den eländiga förskylningen ser ut som jag gråtit i 14 dagar ungefär,men den ger säg väll nån gång:) Ha det bäst och God Natt och Dröm Sött!!

UltraLjud

Idag var jag i katrineholm och gjorde ett ultra ljud....det hade gått åt skogen som jag visste..den fanns inte kvar hos mej,den lilla krabaten....men ändå kändes det som en lättnad när jag fick veta hur det stog till...har ju bara gått runt o grublat men nu fick jag ett svar..Min vän Carro var med mig dit och det  betydde jätte mycket för mej att ha nån vid min sida när jag skulle få det besked jag förväntat mej.. Min älskade Sambo jobbade och jag förstår honom oxå,att det e tufft för honom med men killar har ju lite svårt med att visa känslor iallafall dom flesta..men han var oxå förberedd på att det var nått galet. Så nu är det bara att gå vidare och försöka igen, TACK Carro för att du finns!!!

Hm...

Hm.a.ringde barnmorskan idag o ville ha en tid för att se om det är nått som är galet..men inte det inte dom tyckte jag kunde vänta 2 veckor till..hur faan tänker dom??!! har gått över hela julen och bara tänkt och mått dåligt..men så ringde jag in till kholm,fick prata med en jätte rar tjej...och fick tid för ett ultra ljud i morgon kl 8,vilka änglar det finns..så i morgon får jag reda på om våran bebis finns där elr om det vart nått galet...man bara grublar hela tiden..men jag hoppas att den finns där den lilla krabaten..men om det inte finns så var det ju nått som kanske skulle ha gått galet senare..kram på er alla som jag håller kär!!!


Kallt!!

Burr va kallt det är ute...har precis varit ute på en kvällspromenad med Niklas casper och vovven..kallt men såå uppfriskande:) skönt när man kommer in igen. Så nu blir det att åka o handla sen är det dags att ta fram granen och klä den, se hur det går tror den kommer välta ett antal gånger....vi har ju en livlig krabat:) han kommer ju undra va det är för nått!! hej då så länge.

VARFÖR?

Man ska aldrig ta nått förgivet.. det har jag lärt mej,trodde att allt skulle gå bra varför inte det gick ju så bra förra gången..vad fel man kan ha. såå lycklig man var men den lyckan försvann lika fort, känner sej såå misslyckad arg ledsen..går inte och beskriva riktigt. men men det är bara att gå vidare ta en dag i taget. Är glad för att man har såå underbara vänner som finns för en. Jag ÄLSKAR er!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0